Virtual Cottage | Uygulama Önerisi

Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde edinebileceğiniz neredeyse hiç yer kaplamayan ve benim çok hoşuma giden bir uygulamadan bahsetmek istiyorum. Virtual Cottage (Sanal Kulübe) ismindeki bu uygulamanın amacı farklı bir şekilde sizi yaptığınız işe daha fazla odaklanabilmenizi sağlamak. 



Uygulamamızın dili İngilizce. Diyelim ki yaklaşan bir sınavımız var ya da evden çalışıyoruz; ya da sadece bir blog gönderisi yazacağız ve ilhama ihtiyacımız var; o zaman bu uygulamayı açıyor ve hemen düşünmeye başlıyoruz. Uygulamayı açtığımızda karşımıza bir hedef kağıdı çıkıyor ve onu kendimize göre özelleştiriyoruz. Mesela 60 dakika boyunca çalışmak olarak ayarladım ben.



Sonra karşımızda bir oda beliriyor ve bu odayı kendimize göre özelleştirebiliyoruz basitçe. Sağ üstten kendimize hayvan seçebiliyoruz mesela. Kedi ya da köpek tercihi yapabiliyoruz. Belirlediğimiz amaca yapılacaklar listesi ekleyebiliyoruz.



Sağ üstte saati görebiliyoruz. Havanın aydınlık ya da karanlık olması gerçek saate bağlı. Sağ tarafta gördüğünüz araçlarla hava durumunu ayarlayabiliyoruz. Mesela yağmur sembolünün yanındaki çubuğu en üste kadar çekerseniz pencerenizden yağmur yağıyor ve yağmur sesleri duyuyoruz. Yoğunluğu o çubuk sayesinde ayarlayabiliyoruz. Aynı şekilde odanın şöminesini de açıp kapatıyoruz. Ayrıca resimde görebileceğiniz gibi aşağı kısımda özenle seçilmiş, kulağa oldukça rahatlatıcı ve hoş gelen Lo-Fi tarzındaki müzikleri de kendimizce ayarlayabiliyoruz!



Uygulamanın sahibi DU&I. Uygulamanın web sitesine gitmek isterseniz: Virtual Cottage

Steam üzerinde görmek ya da indirmek için: Virtual Cottage

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sağlık & Fitness Rutinim

Kar - Kısa Öykü | Kelime Oyunu 77

Dim Mağarası